Sivut

maanantai 6. lokakuuta 2014

I'm back!


Kuten huomaatte, blogini on ollut kohta muutaman kuukauden tauolla. Seki johtuu siitä, että ei ole ollut inspistä kirjoitella tänne ta napsia kuvia blogia varten. Mutta nyt kun on saanut koulunkäynnin strattaamaan kunnolla, ehkä sitä viimein jaksaa taas tännekin kirjotella.
Minulla tosiaan alkoi vähä reilua kuukausi sitten viimeinen vuosi täällä. Äkkiä ne kaks vuotta hurahti, en aluksi ehtinyt edes tajuta että sitä on tosiaan jo niin kauan täällä ollut. Vastahan sitä tuli tänne ensimmäistä kertaa opiskelemaan, mutta siitäkin on jo todella kauan. Kiirettä ja stressiä pukkaa näin heti ekan kuukauden aikana jo. Keväällä olisi PAKKO valmistua, joten kauhea hoppuhan tässä tulee saada suoritettua kaikki kurssit ja saada näytöt läpi jne.Töitä saakin nyt tehdä urakalla, mutta eiköhän se ole keväällä sen arvoista, kun saa paperit kouraan. Asiaanhan ei yhtään auta se, että autokouluakin pitäisi ehtiä käydä ja alkaa miettimään, millä maksaa tulevan  oman auton ja siihen liittyvät kulut ym,Nooh, elämähän ei aina ole helppoa ja nyt ei varsinkaan ole ainakaan meikäläisellä.
Yllä olevissa ratsastuskuvissa on muuten nykyinen uusi passihevoseni Leevi. Leevi on n. 175cm puoliverinen ruuna ja se tuli tänne koululle muutama viikko sitten suoraan Latviasta. Tällä hetkellä en edes tiedä sen oikeaa nimeä vielä tai tarkkaa ikää, mutta enköhän nekin saa pian selville kyselemällä. Luoteeltaan tuo hevonen on kyllä täyttä kultaa. Juuri sellainen hevonen, mistä pidänkin. Kiltti ja nöyrä, mutta kuitenkin vähän omalla tavallaan haastava, jotta senkään kanssa ei aika nyt niin tylsäksi käy. Leevistä saatte varmasti kuulla lisää täällä blogissa ja toivottavast joku päivä saisin taas kuvaajan tallille, niin saisi pojusta napsastua pari kuvaa. Kunhan tässä tutustuu vähän Leeviin paremmin tuolta selästäkin, niin siinä saattaisi olla minulle tuleva näyttöhevonen kevääksi. Tällä hetkellä onkin aikamoinen stressi, millä hevosella uskallan suorittaa estenäytön, kun itsevarmuus esteillä on nyt kadonnut ihan kokonaan.
Olen kuitenkin ylpeä, että olen taas innostunut käymään kuntosalilla väh. 3kertaa viikossa. Mitään muutoksia en ole vielä huomannut kropassa, vaikka onhan sitä "jo" kohta kuukauden käynyt treenaamassa. Mutta ei saa heti lannistua, pitää vaan jatkaa kovaa treenaamista, niin enköhän minäkin joskus ole tyytyväinen itseeni.
Tulipa nyt aika paljon tekstiä kerralla, aina en todellakaan jaksa näinkään paljon kirjoittaa. Mutta lisää sitten seuraavassa postauksessa,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti